Levering og Forsendelse

Levering

Varer der bestilles inden kl. 14.00 på hverdage fra mandag til fredag afsendes så vidt det er muligt samme dag.

Gælder ikke for bestillingsvarer. Vi tager forbehold for udsolgte, udgåede varer og evt. fejl om antal på hjemmesiden. Ved udsolgte og udgåede varer vil du modtage en e-mail fra os.

Vi tager forbehold for prisfejl, tastefejl og udsolgte varer.

Emballering

Din varer bliver afsendt i en "genbrugs" papkasse og kan opleves som værende grim/slidt og bærer præg af genbrug. For at spare på "miljøet" og på leveringsomkostninger, sorterer vi grundigt blandt de papkasser vi selv henter hos lokale butikker eller selv modtager, og tager dem fra vi kan bruge. Vi pakker altid varerne forsvarligt og omhyggeligt ind for at minimere risiko for beskadigelser.

Forsendelse

Der sendes kun pakker med GLS eller DAO og til pakkeshop. I særlige tilfælde, forsendelser over 20 kg. sendes med fragtmand og prisen oplyses pr. mail / telefon inden afsendelse.


Norge/England:  Grunde de for os - besværlige forhold i forbindelse med afsendelse af varer til Norge og England - Både de Norske og Engelske regler og de Dansk Toldmyndigheder sendes der desværre IKKE varer til Norge og England.

Din pakke sendes med:

Postdanmark: Alle ordrer på under 20 kg sendes med GLS eller DAO, med mindre at pakkerne er for store i omfang f.eks. spring og skjul mm.  

OBS! Skulle din bestilling veje mere end 20 kg - så kan det bedre betale sig at lave 2 ordre når det skal sendes med postdanmark. Ellers sendes den med Danske Fragtmænd.


Leveringen sker som udgangpunkt til Pakkeshop

 

Fragtmænd

De fleste store bestillingsvarer og varer over 20 kg. sendes med Danske Fragtmænd: www.fragt.dk eller GLS: www.gls.dk Leveringen af pakken sker ved fortovskanten, dvs. ingen op eller nedbæring. Skriv venligst hvor pakken må stilles da du ellers selv skal hente den på en fragtcentral eller betale for at få den leveret igen.
Såfremt en pakke må udleveres uden kvittering, sættes den på adressen også selvom du ikke er hjemme (skriv i bemærkninger til din ordre, hvor pakken må stilles). Sørg for at stedet er sikkert og at der ikke kan komme vand, sne osv. til pakken.
Udleveringer af denne art sker på modtagerens eget ansvar og risiko.

Fragtpriser (Erhvervspakker) til Danmark hos www.postdanmark.dk

Fragtpriser til Udlandet

Til Norge og England sælges varer desværre ikke grundet besværlighederne i forhold til både de Norske, Engelske og Danske regler.

Korrespondance:

Du modtager en e-mail fra os med dit Track and Trace-nummer (GLS / DAO) når din vare bliver afsendt. Så kan du følge din pakke.
Ved forsinkelser, returvarer, reklamationer og andet vil du modtage en e-mail, du kan altid følge med i din ordre ved at gå ind på din konto.