Om os

Gappay Danmark

Gappay Danmark er en Dansk Internetbutik, som er åbnet i juli 2007 - Den blev startet af Peter Gerlach Stage og er pr. 17. juni 2019 overtaget af Kim Them som er en erfaren hundetræner og ejer Landhandlen i Ebstrup ved Silkeborg. Landhandlen sælger træningsartikler til brugshunde, dyrefoder og haveartikler.

træningsudstyr til store hunde

Gappay Danmark forhandler primært træningsudstyr til store hunde/ brugshunde, samt speciel beklædning til hundetræning og en lang række plejemidler og legetøj til alle hunderacer. Gappay Danmark er hovedimportør og forhandler af Gappay produkter. Forhandler af Dogtrace boldudløsere, KW samt Julius K9 brugshundeprodukter. Gappay og Julius K9 produkter omfatter figurantudstyr, (IPO udstyr),
tilbehør til sportræning, lydighedstræning, forsvarsarbejde og træningsbeklædning m.m.

Enestående kvalitetsprodukt

Gappay Danmark står inde for Gappay´s og Julius K9 enestående kvalitetsprodukt, som hele tiden bliver testet af førende konkurrencedeltagere og figuranter, heriblandt nogle af verdens bedste udøvere. Nye produkter designes i samarbejde med disse udøvere. Og vi lytter gerne til ideer til nye produkter.

Julius K9 er leverandør til det Danske, Norske, Ungarnske og Østriske Politi.

Gappay er leverandør til det Norske, Slovakiske og Tjekkiske Politi.
 
Gappay Danmark er desuden leverandør til det danske Politi, Beredskabs
-centre i Danmark, Forsvaret, SKAT (Toldvæsnet), vagtselskaber, Brugshundeklubber, Dansk Politihundeforening og Dansk Civile Hundeførerforening.

Specialister i figurantudstyr

Gappay blev startet i fabrikken startede i Tjekkiet i 1992 og i Danmark den 10. november 1994. Gappay er specialister i figurantudstyr, hunde- og træningsartikler samt lækkert træningsbeklædning produceret på egen ISO certificeret fabrik i Tjekkiet. Det vil være muligt af finde Gappay standen til visse arrangementer. Gappay er i dag repræsenteret i det meste af verdenen. Mange topnavne inden for hundesport (heraf flere verdensmestre) benytter sig af Gappay's produkter og har hjulpet med design og afprøvning samt godkendelse af produkterne.

Gappay er leverandør til det Danske, Svenske og Tjekkiske forsvar og politi.

 

Tjekkiet er i dag et EU medlemsland med grænser op til Polen, Tyskland, Østrig og Slovakiet. Hovedstaden er Prag og sproget er Tjekkisk. Møntfoden er Koruna og Euro.

 

Julius K9 er leverandør til det Danske, Norske, Ungarnske og Østriske Politi. Gappay er leverandør til det Norske, Slovakiske og Tjekkiske Politi. 
Gappay Danmark er desuden leverandør til det danske Politi, Beredskabscentre i Danmark, Forsvaret, SKAT, Toldvæsnet, vagtselskaber, Brugshundeklubber, PH og DCH.

 

Foto: Gappays hovedbygning i Tjekkiet.

 

Film fra Gappay fabrikken i Tjekkiet på Youtube

Gappay Danmark´s juridiske navn og adresse er:
Gappay Danmark,
Landhandlen i Ebstrup V/Kim Them
Ebstrupvej 60,
8600 Silkeborg

Tlf. 30 GA PP AY - 30 42 77 29

mail@gappay.dk

CVR: 28 90 72 49


Bankforbindelse:

Spar Nord Reg. nr. 9225 Kontonr. 225 002 8604

For udenlandske betalinger

IBAN: DK0692252250028604


SWIFT: SPNODK22

Alle varer som kan ses her på gappay.dk, kan efter aftale afhentes på adressen i åbningstiden. 
Mandag til fredag kl. 10.00 - 17.00  /  Lørdag kl. 10.00 - 13.00